(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Prezentul volum inserează materialele Conferinţei Internaţionale MISISQ: Implicare. Creativitate. Sustenabilitate, desfăşurată pe 27-28 septembrie 2018 la Chişinău, Republica Moldova, la 2 ani după încheierea oﬁcială a Proiectului.