(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Rubrica conţine o succintă trecere în revistă a lucrărilor bibliografice editate de către BŞ a USARB în anul 2018 din colecţiile: Scriitori şi universitari, Bibliographia Universitas şi Vestigia Semper Adora.