(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Autorul prezintă informații de la Festivalul Internațional de Carte „AXIS LIBRI” inițiat și organizat de Asociația Biblioteca Publică Judeţeană „V.A. Urechia", Galaţi, România. Ediția a XI-a din 5-9 iunie 2019 a fost dedicată Anului Cărții în România și evenimentul a avut loc pe Aleea Axei Libri, unde au fost amplasate 40 de case mobile, care au găzduit cărțile editurilor românești și străine.