(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Nicolae Glib, o voce irepetabilă și de neuitat în versurile noastre populare, în care soarele, și luna, și florile și tot ce este în această lume prind voce, cântând viață, iubire, dor. Este un fel de a vedea lumea simplă și complexă în același timp.