(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
În data de 12 iunie 2019, Centrul Biblioteconomic Departamental al Bibliotecii Științifice USARB, în acord cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, a organizat cu sprijinul Rectoratului USARB și al Organismelor Educaționale Locale din Învățământ din 15 raioane de nord și mun. Bălți, întâlnire profesională a bibliotecarilor școlari din Republica de Nord. Au participat 60 de specialiști principali, responsabili cu activitatea bibliotecilor școlare din OLSDI, bibliotecari școlari, școli universitare și profesionale. Ordinea de zi a întâlnirii a cuprins: prezentarea priorităților naționale ale anului 2019, discuții privind Noul Cadru Legal și de Reglementare, referire la tabelul statistic privind activitatea bibliotecilor școlare, prezentări de baze de date, resurse utile, formarea educaţiei mediatice - componentei importante a culturii generale.