(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul descrie revistele din domeniul psihologiei care pot fi găsite în colecția BŞ USARB. Se caracterizează importanţa colecţiei date în pregătirea viitorilor specialişti. Este analizată contribuția științifică a profesorilor USARB la aceste publicații.