(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
În acest articol este descrisă viața și opera lui Olga Tokarczuk, scriitoarea poloneză, care a primit Premiul Nobel pentru Literatură în 2018. Sunt descrise publicațiile autoarei care pot fi găsite în colecția Bibliotecii Științifice USARB.