(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Marea Unire din 1918 este bunul neprețuit lăsat urmașilor generației începutului de secol XX. Centenarul Marii Uniri reprezintă un moment de răscruce și un prilej solemn de a reînnoi proiectul de țară care ne unește, de a reconstrui solidaritatea între români. Articolul este o retrospectivă a evenimentelor desfășurate în Centrul Român de Informare pe parcursul anului 2018, anul Centenarului Marii Uniri.