(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Lucrarea prezintă modalitățile de pregătire profesională în Biblioteca Științifică USARB, care este elementul prioritar care asigură în mod eficient succesul unei instituții și că cele mai bune servicii de bibliotecă depind de buna pregătire și formare continuă a personalului acesteia.