(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Acest articol tratează o scurtă trecere în revistă a articolelor selectate din ziarul instituțional „Pedagogul", care reflectă istoria și activitatea Bibliotecii Științifice a Institutului Pedagogic de Stat din Bălți.