(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Schimbările care au loc în lumea informației impun bibliotecilor să-și extindă activitățile pentru a-și asuma noi roluri menite să susțină domeniul de cercetare. Pentru a crește calitatea, impactul și vizibilitatea internațională, Biblioteca Științifică USARB caută noi modalități și instrumente de promovare a rezultatelor cercetării profesorilor universitari bălți.