(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Articolul își propune să informeze utilizatorii despre documentele grafice aflate în Colecția lui Mircea Filip, integrată în 2016 în Colecția Bibliotecii Științifice USARB. Documentele grafice ies în evidență suplimentar și includ materiale didactice intuitive, portrete, reproduceri, albume, ilustrate artistic acolo unde imaginea ocupă mai mult spațiu decât textul.