(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Acest articol este un omagiu adus operei lui Marin Preda „Morometii” (65 de ani de la publicare). În sala de lectură nr. 2 Științe Filologice și Mediatecă au fost organizate cu această ocazie expoziții cu mai multe ediții ale romanului. Din volumele expuse aflăm despre Ilie Moromete, eroul romanului și demnitatea sa țărănească zdrobită de schimbările profunde aduse de capitalism, industrializare, „deceniul obsesiv” al anilor ’50 și în sfârșit comunism.