(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Autorul acestui articol scrie despre expoziția dedicată marelui compozitor rus Piotr Ilici Ceaikovski cu ocazia împlinirii a 180 de ani de la nașterea. Colecția Bibliotecii Științifice USARB cuprinde: 165 lucrări complete și lucrări în ediții diferite, 32 documente audiovizuale și 14 documente electronice, 106 monografii critice în limbile română, rusă și străină, articole din periodice, însoțite de bibliografia resurselor tradiționale și electronice.