(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Autoarea scrie despre expoziţia dedicată primadonei Operei Naţionale, sopranei internaţionale Maria Bieşu cu ocazia împlinirii a 85 de ani. Expoziția cuprinde documente din colecția Bibliotecii Științifice USARB: lucrări în diferite ediții, documente audiovizuale, monografii critice în limba română și rusă, articole din periodice, duete și colaborări, apariții în surse de referință. Expoziția este însoțită de o bibliografie a resurselor tradiționale și electronice.