(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Articolul include materiale despre reeditarea a două volume scrise de Nicolae Iorga cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la apariția sa Neamul Românesc în Bucovina și Neamul Românesc în Basarabia la Editura SEMN. Din prima carte aflăm povești de călătorie, impresii, multe imagini, întâmplări petrecute printre bucovineni, dar și multe date istorice interesante evidențiate de istoric.