(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Lucrarea prezintă principalele resurse de acces deschis: RI ORA USARB, IBN, Depozitul Tematic Național (NTR Mold-LIS), DOAJ, BASE etc., pentru utilizatorii care studiază de la distanță în perioada COVID-19. OPEN ACCESS este acces online, gratuit, imediat la resurse științifice și educaționale în versiunea integrală (text integral), oferind utilizatorilor posibilitatea de a citi, descărca, copia și utiliza aceste resurse în orice scop permis, fără bariere financiare, juridice sau tehnice, precum și pentru a afișa public și a distribui propriile lucrări, cu excepția faptului că Accesul Deschis nu reprezintă o încălcare a drepturilor de autor.