(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Rolul bibliotecii publice și competențele bibliotecarilor au pășit într-o dimensiune experimentală, orientată spre formare și schimb de cunoștințe și au devenit un instrument esențial în demersul educațional, de-a lungul vieții, atât al individului, cât și al grupurilor sociale în ansamblu. Bibliotecile continuă să își îndeplinească misiunea de a oferi acces la informație și cultura documentară, rezistând complexității funcționării lor în această pandemie, cu respectarea tuturor regulilor de igienă sanitară.