(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Lucrarea discută aspecte referitoare la serviciile și resursele de informare online oferite de BŞ USARB în condițiile crizei pandemice. Pentru a sprijini activitățile de învățare și cercetare la distanță, Biblioteca Științifică USARB oferă servicii și acces la resurse și platforme de informare online, având în vedere că relația personală a bibliotecarilor cu utilizatorii săi și virtual este foarte importantă și necesară în noile realități existente.