(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Lucrarea este dedicată lui Marin Preda (1922-1980), cel mai important scriitor român de după cel de-al Doilea Război Mondial, care a știut să picteze pictural o lume a satului tradițional cu probleme de oameni și de istoria timpului. Lucrarea reflectă pe scurt momente din viața, activitatea lui Marin Preda, precum și din opera prozatorului, eseist, dramaturg, publicist, traducător.