(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Sunt prezentate, pe scurt, informaţii ce se referă la revista Arhivele Basarabiei, o publicaţie de prestigiu, cu o ţinută ştiinţifică înaltă ce constituie o sursă nesecată de informaţii inedite pentru istorici, geografi, teologi, etnologi, sociologi, bibliologi. Această revistă, alături de alte periodice care au circulat în Basarabia interbelică şi a adus aportul la dezvoltarea ştiinţei, fortificând valorile moral - spirituale ale populaţiei băştinaşe.