(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Articolul prezintă opera arhitectului român Ion D. Berindei (1871-1928), descrie mărcile poștale puse în circulație de Romfilatelie în cinstea comemorarii a 150 de ani de la nașterea acestei personalități celebre.