(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
În articol sunt trecute în revistă datele esenţiale ce ţin de viaţa şi activitatea domnitorului muntean Neagoe Basarab (1482 - 1521), domnul Țării Românești între 1512 și 1521. Deopotrivă, sunt prezentate colița dantelată şi timbrul poştal cu imaginea domnitorului, ieşite de sub tipar cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la trecere la cele veşnice.