(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Este prezentat, pe scurt, fenomenul Romfilateliei, cu referiri asupra circulației unor noi emisiuni de mărci poștale dedicate valorosului patrimoniu arhitectural al orașului și județului Iași intitulat: Palatele Iașului. Emisiunea de mărci conține patru timbre care ilustrează patru monumente arhitectonice de mare valoare: Palatul Roznovanu din Iași, Palatul Cuza din Ruginoasa, Palatul Sturdza din Miclăușeni și Palatul Culturii din Iași.