(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
Articolul conţine informaţii despre apariţia emisiunilor de mărci poștale intitulate „Revoluția lui Tudor Vladimirescu, 200 de ani”, dedicată unui moment istoric și a unei personalități de excepție, figură emblematică pentru istoria Țării Românești, de la începutul secolului al XIX-lea, Tudor Vladimirescu (1780-1821) care a fost conducătorul Revoluției de la 1821, al pandurilor și domn al Țării Românești.