(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2022)
În articol este reflectată evoluţia cataloagelor de bibliotecă şi necesitatea apariţiei catalogului electronic partajat. Sunt evidenţiate capacităţile catalogului electronic în ceea ce priveşte simplitatea cercetării, posibilităţile de căutare şi importanţa lui în procesele de predare, studiu şi cercetare.