IMPORTANŢA RESURSELOR ELECTRONICE ÎN PROCESUL DE STUDIERE A LIMBILOR STRĂINE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2015)
Acest studiu s-a realizat cu scopul îmbunătăţirii procesului de comunicare a colecţiei și promovarea colecţiei de carte cu CD. Obiectivele urmărite au fost: determina gradul de asigurare cu cărți cu CD/seturi AV în colecția sălii de lectură nr. 4 Documente în limbi străine; domenii de ştiinţă cuprinse; anii de ediţie şi provenienţa dar și determinarea măsurilor de promovare a acestor documente.
Keywords: cărți cu CD; colecție de carte; documente în limbi străine