Lectura - vector de promovare a colecției Bibliotecii Științifice a USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Articolul evidențiază rolul Bibliotecii Științifice a USARB în stimularea lecturii și promovarea colecțiilor, cu accent pe rubrica online „Lectura de weekend”.
Keywords: servicii online; promovarea lecturii; colecţia BŞ a USARB; bloguri bibliotecare