De la servicii tradiţionale la soluţii digitale (din experienţa BŞ a USARB) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Prezentarea surprinde trecerea Bibliotecii Științifice a USARB de la servicii tradiționale la soluții digitale care facilitează accesul modern la informație, cercetare și vizibilitate academică prin platforme, repozitorii și instrumente online.
Keywords: biblioteca digitală; servicii online; catalog electronic; repozitoriu instituţional; Access Deschis; vizibilitate academică