Rolul marketingului de evenimente în consolidarea imaginii Bibliotecii Ştiinţifice: reflecții la 80 de ani de activitate (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Marketingul de evenimente constituie o dimensiune strategică a politicii promoționale a Bibliotecii Științifice a Universității de Stat Alecu Russo Bălți (USARB). Prin integrarea inițiativelor culturale, academice și comunitare, acesta contribuie semnificativ la creșterea vizibilității instituției, la consolidarea imaginii sale publice și la atragerea unei comunități de utilizatori mai largi și mai implicate.
Keywords: biblioteca şi utilizatorul; imagine publică; marketing de bibliotecă; promovarea bibliotecii; istoria Bibliotecii Ştiinţifice a USARB