Secţia Dezvoltarea resurselor informaţionale la ceas aniversar (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Studiul aniversar 80 de ani de la fondarea USARB şi a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB, prezintă direcţia fundamentală a activităţii bibliotecii, privind dezvoltarea colecţiilor. Sunt analizaţi factorii cheie care au influențat evoluția secției de Dezvoltare a resurselor informaționale, identificând și prezentând date istorice. Prin această sinteză, se oferă o imagine clară a parcursului secției și a elementelor care au contribuit la transformarea și dezvoltarea sa.
Keywords: istoria Bibliotecii Ştiinţifice a USARB; dezvoltarea colecţiilor