Avantajele bibliotecii urmare a realizării proiectului „Învățământul superior din Moldova” implementat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și finanțat de Banca Mondială (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Articolul prezintă informaţii privind avantajele şi foloasele Proiectului „Învățământul Superior din Moldova” (PÎSM) pentru utilizatorii Bibliotecii Ştiinţifice a USARB. Beneficiile vor permite creșterea capacităților instituționale de educație și cercetare prin asigurarea unui mediu propice inovației, creativității și excelenței academice, actualizarea continuă a programelor de studii în acord cu solicitările pieței muncii, consolidarea parteneriatelor întru sporirea vizibilității și atractivității profesiei de pedagog.
Keywords: resurse informaţionale; proiecte