Promovarea colecţiei de carte a Bibliotecii Ştiinţifice în cadrul activităţilor ştiinţifice şi educaţionale USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2024)
În cadrul acestei  comunicări am realizat un studiu teoretic şi unul aplicativ, privind abordarea şi practică a promovării produselor şi serviciilor de bibliotecă, menirea, scopul, sarcinile  şi impactul acestora, precum şi aspectele de promovare ale colecţiei de carte a  Bibliotecii Ştiinţifice în cadrul USARB.  Drept scop mi-am propus să determin şi să identific aspectele de promovare ale colecţiei de carte din cadrul Bibliotecii Ştiinţifice.Obiectul cercetat este activitatea ştiinţifică şi educaţională în Biblioteca Ştiinţifică USARB , iar subiectul fiind: rolul, scopul şi impactul activităţilor ştiinţifice şi educaţionale în Biblioteca Ştiinţifică USARB.
Keywords: studiu de caz; colecţia BŞ a USARB; promovarea colecţilor