Managementul personal al timpului – element prioritar în activitatea eficientă a bibliotecarului: studiu de caz în Biblioteca Ştiinţifică a USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2024)
Timpul are o importanță fundamentală pentru performanța profesională în orice activitate. Managementul timpului face parte din grupul de abilități personale ce țin de personalitatea individului și de calitățile comportamentale la locul de muncă.În comunicare sunt pezentate rezultatele sondajului privind Managementul personal al timpului în activitatea profesională, realizat în luna aprilie 2024, în cadrul Bibliotecii Ştiinţiﬁce a USARB, cu scopul de a determina nivelul de înțelegere a importanţei respectării managementului personal al timpului, pentru a realiza o activitate profesională cât mai eficientă.
Keywords: studiu de caz; managementul timpului