Managementul de bibliotecă: stiluri eficiente de gestionare (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2024)
Comunicarea este centrată pe problemele actuale ale managementului de bibliotecă. Sunt evidențiate elementele managementului, succesele și insuccesele. Accentul este pus pe importanța managementului inovațional și organizatoric în activitatea performantă a unei biblioteci contemporane.
Keywords: tehnologii informaţionale; management de bibliotecă; formare profesională continuă