Polivalența resurselor informaționale ale bibliotecii universitare cu sprijinul donațiilor (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2023)
Acest studiu prezintă una dintre sursele de achiziţie a resurselor informaţionale în Biblioteca Ştiinţifică a USARB - achiziţia prin donaţie. Sunt menţionaţi donatorii ce au contrubuit la sporirea prestigiului colecţiilor din biblioteca universitară, prin valoroase donaţii de carte. De asemenea, sunt reliefate donaţiile oferite bibliotecii, care au devenit un sprijin ştiinţific şi informaţional util pentru personalul academic, masteranzii, studenții USARB.
Keywords: colecţia BŞUSARB; colecţii de bibliotecă; achiziţii de documente; donatori; donaţii