Indexarea literaturii din domeniul Religii (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2022)
Ora de formare profesională continuă este dedicată particularităților de indexare pe subiecte a literaturii din domeniul Religie în conformitate cu regulile Ghidului de indexare Lives-ro şi Guide d'indexation RAMEAU. Prezentarea conţine exemple de indexare a literaturii similare și întrebări pentru autoexaminare.
Keywords: indexarea pe subiect; literatura din domeniul Religie; subiecte religioase; vedetă de subiect; intrare-vedetă; subdiviziuni specifice