Creşterea productivității la locul de muncă (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2022)
Această prezentare oferă informații utile despre principiile generale de măsurare, creştere şi îmbunătăţire a productivității muncii. Sunt prezentate ideile lui Brian Tracy, vorbitor public canadian-american, despre productivitatea muncii, care vine cu mai multe recomandări, sarcini şi strategii privind creşterea productivităţii muncii. Productivitatea este întotdeauna rezultatul angajamentului pentru excelenţă, planificare, inteligenţă şi efort concentrat.
Keywords: productivitatea muncii; metode şi strategii privind productivitatea muncii; creşterea productivităţii muncii; Brian Tracy