Valorificarea contribuţiilor ştiinţifico-didactice ale profesorilor Facultății de Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului (ŞREM) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2022)
Prezenta lucrare cuprinde rezultatele știinţifico-didactice a profesorilor, care activează în cadrul USARB, Facultatea Ştiinţe Reale, Economice şi ale Mediului, reflectate în lucrările elaborate şi publicate în perioada activităţii sale. Cercetarea se accesează pe impactul acestui produs în formarea viitorilor specialişti în domeniile respective.
Keywords: contribuţii ştiinţico-didactice; cadre didactice USARB; colecţia BŞUSARB; vizibilitate on-line