ALFABETIZAREA CERCETĂRII DIGITALE UNIVERSITARE – PRIORITATE MAJORĂ ÎN ACTIVITATEA BŞ USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
În comunicare sunt valorizate resursele şi schema programului de formare a alfabetizării cercetării digitale EIFL pentru bibliotecari. Totodată este evidenţiat rolul Bibliotecii Ştiiinţifice în alfabetizarea cercetării digitale universitare şi sprijinirea cercetătorilor și studenților pentru a obţine rezultatele calitative în studii şi cercetării.
Keywords: programe de formare profesională; instruirea formală; instruirea non-formală; inițiative europene; EIFL