PRIN LABIRINTUL CĂRTILOR JUBILIARE ROMÂNEŞTI (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2021)
Comunicarea reprezintă o trecere în revistă a celor mai fascinante opere a marilor scriitori români, din colecţia Bibliotecii Ştiinţifice USARB. precum: Nuvela „Fefeleaga” de Ion Agârbiceanu, „Cartea cu jucării” de Tudor Arghezi, Zbor frânt – Vladimir Beşleagă, „Puiul” de Ioan Alexandru Brătescu-Voinești etc.
Keywords: Cărţi jubiliare; colecţia BŞUSARB