RESURSE ELECTRONICE PENTRU CERCETARE ŞI INSTRUIRE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2020)
În articol sunt prezintate rezultatele obţinure în urma realzării unui studiu la care a participat comunitatea academică USARB. Scopul acestuia a fost de a identifica importanţa resurselor electronice pentru îmbunătățirea activității de cercetare și informare a studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor didactice. Datele obţinute în urma aplicării chestionarului a permis stabilirea nivelul de utilizare a resurselor electronice în USARB, nivelul de accesare a resurselor electronice disponibile, scopurile utilizării resurselor electronice, avantajele și problemele cu care se confruntă cercetătorii în utilizarea resurselor electronice.
Keywords: Resurse Electronice penru Moldova (REM); resurse electronice; baze de date; documentele electronice; nivelul de satisfacție al utilizatorilor