ÎNTRUNIREA PROFESIONALĂ A BIBLIOTECARILOR DIN 13 DECEMBRIE 2019 (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Comunicatul expune Întrunirea Profesională pentru bibliotecarii din învăţământul preuniversitar din Nordul Republicii Moldova. În cadrul întrunirii publicul a fost informat despre Aplicarea cadrului de reglementare aprobat de MECC; Forumul Managerilor din Sistemul Național de Biblioteci a Republicii, modalitatea de elaborare a Politicilor de cercetare în biblioteca publică; de Formare Profesională Continuă a personalului de specialitate din biblioteca publică; Portofoliul serviciului; despre modificările ce au survenit în Cercetarea statistică anuală Formularul 6c, etc.
Keywords: Întrunire profesională a bibliotecarilor; Centru Biblioteconomic Departamental; Biblioteci şcolare