APLICAREA CADRULUI DE REGLEMENTARE APROBAT DE MECC (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Articolul reprezintă un suport în sprijinul bibliotecarilor şcolari privind punerea în aplicării a cadrului de reglementare în domeniul biblioteconomiei, aprobat de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC) şi a actelor normative discutate în Consiliul Biblioteconomic Naţional (CBN).
Keywords: Cadrul de reglementare naţional; acte normative; criterii de evaluare; biblioteci