UTILIZAREA HASHTAGULUI ÎN REŢELE SOCIALE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
În articol autorul prezintă definiţia şi istoricul apariţiei hashtagului dar şi rolul acestuia pentru a spori vizibilitatea postărilor şi creşterea notorităţii brandului şi numărului followerilor a BS USARB în social media. De asemenea este explicat cum se creează şi care este specificul de utilizare a hashtagurilor în diferite reţele sociale.
Keywords: social media; marketing online; hashtag