eMARKETING BIBLIOTECAR USARB (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
În lucrare sunt punctate strategiile Marketingul on-line al Bibliotecii Ştiinţifice USARB, care vine în întâmpinarea noilor necesităţi ale utilizatorilor. Acest tip de marketing ajută Biblioteca sa fie prezentă acolo unde sunt mai tot timpul utilizatorii: ON-LINE. Site-ul BŞ USARB http://libruniv.usarb.md conţine o gamă largă de informaţii utile pentru public, posibilitatea de acces la propriul catalog on-line, la baze de date locale, naţionale, internaţionale, biblioteca digitală, repozitorii, etc. Pentru a rămâne relevanți și utili și pentru a-și îndeplini viziunea și misiunea, bibliotecile trebuie să-și redefinească rolul, produsele, serviciile și conceptul și să depună eforturi serioase pentru a ține pasul cu dezvoltarea tehnologiei în era electronică.
Keywords: e-Marketing; repozitorii; catalog on-line; baze de date locale; biblioteca digitală