DISEMINAREA PROIECTULUI LNSS, NAD (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Articolul reflectă informaţii despre creșterea gradului de informare și conștientizare în vederea asigurării durabilităţii Proiectului LNNS şi NAD, despre crearea unui ansamblu comunicaţional, a unui set de măsuri şi instrumente de comunicare concentrate pe informarea, promovarea şi publicitatea proiectului; despre informarea asupra progresului activităților şi a rezultatelor obţinute în proiect; despre prezentările publice ale activităților Proiectului LNSS la nivel instituțional, municipal, național și internațional.
Keywords: proiect LNSS; ZIUA NAŢIONALĂ DE SENSIBILIZARE privind BIBLIOTECILE; NATIONAL AWARENESS DAY on LIBRARIES