EDUCAŢIA PROFESIONALĂ A BIBLIOTECARULUI ŞI SERVICIILE INOVATIVE (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2019)
Prezentarea reflectă educaţia profesională a bibliotecarului şi serviciile inovative în BŞ USARB, graţie participării în proiecte internaţionale.
Keywords: educaţie profesională; servicii inovative; proiecte internaţionale; bibliotecari