(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Creativitatea poate fi una dintre modalitățile de îmbunătățire profesionale și personale a bibliotecarilor, precum și ca un mijloc de integrare în societate. În prezentarea Cum să ne dezvoltăm creativitatea se examinează conceptul de creativitate, sunt evidenţiate formele de dezvoltare şi factorii intelectuali ai creativităţii. Pentru ca activitățile de stimulare a creativității să ducă la performanță, se identifică blocajele creativităţii, exerciții de stimulare a potențialului creativ. Activitatea practică include teste de evaluare şi de dezvoltare a capacităţii creative.