(untitled) (Bibliouniversitas@ABRM.md, 2025)
Articolul prezintă informaţii privind avantajele şi foloasele Proiectului „Învățământul Superior din Moldova” (PÎSM) pentru utilizatorii Bibliotecii Ştiinţifice a USARB. Beneficiile vor permite creșterea capacităților instituționale de educație și cercetare prin asigurarea unui mediu propice inovației, creativității și excelenței academice, actualizarea continuă a programelor de studii în acord cu solicitările pieței muncii, consolidarea parteneriatelor întru sporirea vizibilității și atractivității profesiei de pedagog.